martes, 31 de marzo de 2009

Safaretjos no se esconde

Sense informar ni consultar a les persones que vivim en el barri, l'Ajuntament ha realitzat un projecte per a construir 310 vivendes repartides en 4 torres de 17 pisos d'altura al llarg del riu, amagant el barri darrera una muralla de ciment. És una Àrea Residencial Estratègica, instrument que va aprovar el Govern de la Generalitat per obtenir de manera immediata sòl per a la construcció d’habitatge assequible assegurant una elevada qualitat urbanística i garantint a la seva població la disposició dels equipaments necessaris. El projecte que han presentat pel nostre barri no nomes s'ha oblidat d'aquests requisits, sinó que a més sens dubte empitjorarà la qualitat de vida de tant les persones que ja vivim en el barri com les que volen que vinguin.
És aquí on els veïns i veïnes del barri ens preguntem com pensen fer sostenible un barri en que volen doblar la població que hi viu sense millorar les condicions mediambientals ni posar cap servei. Ara patim ja un greu dèficit en serveis, no tenim cap i hem d'utilitzar els de barris i fins i tot de municipis que llinden amb nosaltres.
Tots i totes hem d'aprofitar l'ARE, és una oportunitat per millorar el nostre barri i perquè puguem gaudir de les coses bones que ja en té, com és el riu i la finestra oberta cap a Barcelona. Fem un barri digne, sense mancances, amb els serveis i equipaments que necessitem! Apropem-nos més a Santa Coloma, que els nostres conciutadans també ens vulguin visitar!


No hay comentarios:

Publicar un comentario